SALOOS

19:22

RŮŽOVÝ BALZÁM

Pre zmenu zas článok a zdravej a prírodnej kozmetike. Dúfam, že vás inšpiruje a pomôže nájsť to pravé aj pre vás. V súčasnosti je z čoho vyberať a je ťažké sa vyznať v tom, čo je dobré a zdravé pre naše telo. Výbornou kozmetikou, ktorá má všetky produkty Bio je práve Saloos, o ktorej ak ste už čítali iné príspevky, často píšem. Ak sa neviete rozhodnúť do čoho investovať, čo vyskúšať a chcete mať niečo, čo vám skutočne pomôže a polepší, je dobrou voľbou aspoň raz vyskúšať jeden produkt. Ja som tomu tak urobila zhruba pred rokom a od vtedy niečo musím mať neustále doma :).


Ďalším výborným produktom od Saloos je práve tento: Bio růžový balzám

Je to vyslovene miláčik do kabelky. Nosím ho snáď všade. Je malý, spratný a skvelý. Výhodou je, že aj keď je malý vydrží vážne dlho. Nie je to totiž klasický krém, ale balzám, ktorý sa nanesie na prst a rozotrie na potrebné miesto. Jeho množstvo tak skutočne neubúda, ale účinky sú vidieť. Je to balzám založený na olejoch a prírodných látkach, kde nie je potreba nanášania veľkých vrstiev.
Pokiaľ mám čokoľvek suché na pokožke, alebo ju chcem mať jemnejšiu vláčnejšiu, hneď ho použijem. 

Prečo je tak skvelý a v čom je iný?


Je to jemný balzám, ktorý je vhodné používať aj každý deň na celé telo. Jeho jedinečnosťou je veľký obsah bambuckého masla, šípkového oleja a bulharskej ryže. Na pleť je výborný práve obsah toho šípkového oleja, ktorý zabezpečuje hydratovanie, tonizovanie, zjemnenie a je protizápalový. Je to výhoda ak trpíte nejakými poruchami pokožky.  Balzám je skvelý, že spomaľuje starnutie pokožky a a vytvára ochrannú vrstvu, ktorá drží pleť vlhkú. 




Medzi samotné účinky tohto balzámu patrí:
  • hydratovanie a regenerácia
  • pleť je po použití hebká
  • pôsobí aj na psychiku a prináša tak pocit pokoja a šťastia
  • krásne vonia po ružiach 
Je skvelý aj na relaxáciu, masáže a pre nás asi najvhodnejší na pleť pred spaním. Je cenovo veľmi dostupný (stojí okolo 175 Kč), na to že ide o prírodnú kozmetiku. Udržíme si našu namáhanú pleť, každodenným maľovaním a pôsobiacimi nečistotami, krásnu, mladú a zdravú. 

Zakúpiť sa dá vo viacerých internetových obchodoch s bio kozmetikou, alebo ho môžete nájsť priamo aj v DM-ku spolu s ostatnými produktami. 


Podobné produkty, na ktoré som už písala príspevky:


You Might Also Like

1 comments

  1. Vyzerá super :) Ja používam ružovú vodu a som veľmi spokojná, tak tento balzam bude mať asi podobné účinky :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť