KOŽUCH

19:20







Ahoj! :)

Po dlhšej dobe zas a znova nejaký ten článok. Tentokrát, keď už končí zimné obdobie, som sa rozhodla nafotiť svoj naj kúsok za túto zimu. Áno, je to môj nádherný ružový kožúšok z H&M. Aj vy ste sa tak zamilovali do kožuchov? Ja som ich sledovala celú zimu na rôznych blogoch a sú skutočne obľúbené aj inde. Chcela som dlhší, než sú tie skrátené do pasu. a preto som sa rozhodla práve pre tento. Takto sa doň dá pekne zababušiť a môžem ho nosiť celú zimu.

 Kombinujem ho najčastejšie s  čiernym rolákom, ktorý je aj vyfotený. Krásne ku kožuchom, ale sedia tmavšie silónky a jednoduché šaty. Je ale pravda, že nájsť ideálne oblečenie pod kožuch, je celkom makačka. V jednom je výstrih a druhé zas neladí štýlom. Ľahšie sa to predstavuje, než reálne praktikuje :D. Okrem roláku, teda ku nemu mám dlhé nohavice. Ideálna kombinácia je proste určite čierna.

                              Rolák - Tally Weijl, Kabát - H&M, Boots - Humanic, Bag - Cropp










Prajem  krásny a dúfam už slnečný víkend :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Kožich je nádherný, krásně jsi to zkombinovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem celou zimu přečkala v kožichu nebo lišce u krku popř. chlupetém psaníčku. Až je mi líto se chlupatých kožešin na jaro vzdávat :D Jinak ten růžová vypadá moc pěkně.
    A ted trošičku mimo člábek- znáš norský seriál Skam? Straně mi totiž vizáží připomínáš Vilde z toho seriálu. Ale úplně. Moc pěkný, sluší ti to. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc za krásny komentár :)) no a presne 😞 zima ušla a kožuch som ani nestihla obnosiť :D... aspoň budú pekné budúcu zimu :). A teda nepoznala som ju, ale máš pravdu podoba tam je :)) potešilo ma, že niekto taký je :D :* 😗

      Odstrániť