DARČEK NA DEŇ MATIEK

14:32

Ahojte!  Budúci týždeň nás čaká jeden z najkrajších dní a to oslava našich maminiek (nedeľa  14.5.). Neviem ako vy, ale ja mám vždy problém s pamätaním si sviatkov :D. Tento je pre mňa, ale obzvlášť srdcovka. Práve preto som sa rozhodla napísať o tom článok, ktorý objasní jeho podstatu a dá aj nejaké tipy, na ktoré som narazila. Je potreba si pripomenúť tieto veci,  pretože poslednou dobou vidím všade v Brne, len youtubering, majáles a rôzne akcie venované nám.

 Den matek

Podstatou dňa matiek bolo už v období antiky osláviť ženu ako darkyňu života. Ešte vtedy oslavy trvali tri dni a oslavovali sa v marci. Teraz je to už inak a venovaný je tomu len jeden deň, kde každá druhá májová nedeľa patrí naším maminkám. Deň je málo, dať najavo to všetko z celého roka, a preto je potreba, si ich lásku vážiť po celý rok. To ony sa o nás starali, obetovali nám svoj čas a zahrňovali nás láskou. Či už vzťah bol lepší alebo horší, je dôležité ich potešiť, a dať najavo to, že sú niekoho maminkami, a že dali niekomu život a časť seba. 
Ja mám so svojou maminkou, myslím ten najkrajší vzťah, aký dcéra a matka môže mať. Takže my si tú lásku dávame najavo každý deň pri našom hodinovom telefonovaní (drbaní). To asi, ale poznajú vetšinou len dievčatá. Neviem si predstaviť moc chlapca takto telefonovať, to už by bolo asi zvláštne :O. Každopádně, práve pre tých, ktorí majú náročnejšie si to vyznávať každý deň, je táto nedeľa skvelou príležitosťou. 

Neviem, či ste spozorovali, ale parfuméria notino.cz si pripravila, tento rok skvelú  ponuku (nabídku). Hlavne pre chlapcov resp. mužov, je to skvelé sa tam inšpirovať a niečo vybrať.
 Na ich stránkach totiž  nájdete priamo záložku, Den matek, kde sú konkrétne nápady na darček (dokonca veľa z nich je v zľave). Už bežně tam nájdeme veci o niekedy viac destiatok korún lacnejšie, než inde. Takže niektoré tipy sú tam za fakt skvelé ceny. Mne osobne sa páči napríklad táto malá sada RYOR Ryamar kosmetická sada. 

 notino.cz

Obsahuje 4 produkty, ktoré sú pre všetky druhy pleti - dokonca aj citlivú - a obsahuje prírodné látky. Takže hneď štvornásobná radosť! Stojí len 125 Kč, takže mi to príde ako skvelý darček úplne pre každú mamku a  ku kytici kvetov sa to krásne hodí. Chlapci :D, takže sa dá zohnať aj lacnejší, ale aj tak nádherný a prírodný darček. 

Je pekné im dať aj niečo, čo im vydrží nejaký ten týždeň, aby mali každodennú radosť, keď ho uvidia. Ale určite potešia aj raňajky, nejaký výlet alebo návšteva. Pozrite, ale samy čo vás zaujme, a čo je pre tú vašu to pravé. Možno jej niečo práve dochádza alebo je čas, jej dať niečo, čo si sama nikdy nedopraje (nejaký parfém). Určite sviatok nepodcente a dajte jej najavo svoju lásku. Maminky si to zaslúžia, a kto iný by im mal urobiť takú radosť, než ich vlastná krv.

Prajem krásny deň a hlavne tu nedeľu .

You Might Also Like

1 comments

  1. Ta sada vypadá moc hezky. Jelikož mám maminku daleko, tak se bude muset spokojit jen s pěkným přáním. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť