LETNÉ LÍČENIE

21:09

TIPY NA LETNÉ LÍČENIE

Táto téma je veľmi populárna a každý rok je nespočetné množstvo nových výrobkov, s ktorými môžeme vytvoriť nádherné looky. Ja osobne volím ten prirodzenejší a decentnejší. Okrem rôznych blogerok a youtuberok si pre nás skvelé tipy tento rok pipravilo aj notino.cz. Inšpiruje na letné líčenie a môžete sa tiež dočítať, aké sú najžhavejšie štýly pre toto leto :). 

MOJE DENNÉ JEDNODUCHÉ LÍČENIE NA TEPLÉ DNI

Čo som si všimla, tak medzi ich tipy patrí aj môj obľúbený tekutý korektor CATRICECamouflage. Za seba ho určite môžem doporučiť. Sama mám často kruhy pod očami, a veľmi krásne prejasní pleť a prekryje ich. Takže za mňa cena a kvalita - úplná paráda. 





V lete na tvár používam prevažne BB cream (mám obľúbený ružový od Avonu), ten ideálne stačí, preotže chráni pokožku pred slnkom a krásne ju zjdednotí a hydratuje. To sa na teplé počasie veľmi hodí. Nechcem chodiť s moc namaľovanou pleťou a sledovať, kedy sa čo teplom roztápa :D!


Pokiaľ chcem, ale nejaký večerný dlhšie trvajúci vzhľad, volím svoj obľúbený MAX FACTOR FACEFINITY. Je to make-up 3 v 1, a práve preto sa dá pomocou neho docieliť perfektné líčenie. 

Obsahuje v 1 kroku podkladovú bázu, dokonale krycí korektor a make-up so SPF 20. To je v lete neskutočne dôležité k ochrane pokožky pred slnkom. Vyhneme sa pehám a celkovo pleť vydrží dlhšie mladá. Pôsobí ale stále prirodzene a veľmi dlho vydrží. Ja ho používam aj na cestovanie, pretože nemusím vláčiť tri iné produkty. Stačí mi tento jeden. Ušetrí mi teda čas aj miesto. Často sa niekto chváli, že na tvári nemá absolútne nič. Ale to nie je pravda, že robí lepšie. Pokožku tváre je dôležité chrániť a nejaký krém s ochranným prvkom, make-up či BB cream jej teda môže len pomôcť.

A keďže v lete milujem plávanie, opalovanie a šport, tak nesmie chýbať ani táto moja obľúbená letná vodeodolná špirála. Je to konkrétne MAX FACTOR2000 Calorie. Taktiež je veľmi cenovo dostupná. Riasi nelepý a nádherne ich predĺži a tiež im dodá objem tak, že stále pôsobia prirodzene. Vo vode sa rada potápam a s touto řasenkou, som vážne bola zakaždým veľmi spokojná.




Samozrejme na záver mi do kabelky nesmie chýbať ani osviežovač na pleť (termálna voda) AVÈNEEau Thermale. Ja ho mám ešte z minulého roku, keď bol ako darček k časopisu ELLE. Skvelo pleť hydratuje a je to dobrý doplnok k opaľovaciemu krému alebo BB creamu. 





SÚŤAŽ 


Toto o mne možno ešte neviete, ale MILUJEM letné súťaže. Každý rok čakám, kde sa zas niečo pripraví, aby som sa mohla zapojiť a cítiť tu nedočkavosť na losovanie. Tento rok je to skvelá letná súťaž #SummerYourself, ktorú si pre nás pripravilo práve notino.cz. Koná sa na instagrame a môžete v nej vyhrať voucher v hodnote 5 000 Kč. Možno ste ju už postrehli, ale ak nie určite sa pozrite. Čo sa mi veľmi páči je jej myšlienka, aby sa každý ukázal na fotke tak, ako sa skutočne dobre cíti. Jej cieľom je, aby sme experimentovali a vytvorili výzor, po ktorom sme. túžili. Odhaľte teda svoje letné JA, ako to urobím aj ja a zdieľajte svoje letné looky :). Sama osobne sa veľmi teším, aká zbierka fotiek sa pod týmto hashtagom vytvorí.

AKO SA ZAPOJIŤ

Je to veľmi jednoduché, stačí teda nafotiť dve rôzne fotky. Potom následne vytvoriť buď to koláž, alebo carousel s viacero fotkami za sebou. Pár zaujímavých som tam už videla :). Viac informácií si môžete ešte prečítať priamo tu: ODKAZ. Súťaž sa inak koná do 13.8., takže čas niečo nafotiť ešte určite je. A vyhodnotenie bude potom 15.8.2017. 


You Might Also Like

3 comments

  1. Taky v létě velmi ráda používám bb krémy. Jinak soutěž je určitě super. Taky budu sledovat, jaké koláže se tam vytvoří.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten korektor je skvělý :) jiný nepoužívám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten korektor Catrice mám tiež veľmi rada. Make-up Facefinity som mala, no nesedel mi tak úplne odtieň a moju pleť nejako dosť vysušoval.

    OdpovedaťOdstrániť