JESENNÝ LOOKBOOK

19:57







Ahojte! Nie vždy som bola milovníkom vzorovaných, respektive ozdobených kabeliek. Ale toto leto prinieslo do Česka samé krásne trendy, ako sú kvetové kabelky. V zahraničí sme to mohli sledovať už minulý rok, ale u nás sa obchody zaplnili až toto leto. 




Úplne som im podlahla a zadovážila si ich hneď niekoľko. Veľa z nich sa dalo nájsť v HMku , Orsay alebo konkrétne táto moja v Mangu. Nie vždy sa dajú ale ľahko zladiť. Dvôležité je mať jednofarebnú podkladovú vec presne pod kabelkou. Napríklad jednofarebný žltý kabát, čiernu bundu alebo jednofarebné šaty. Vtedy jej doprajeme možnosť krásne vyniknúť a taktiež sa nám nebijú motívy. 

Ja som do konkrétného looku zvolila všetkými tak obľúbenú čiernu bundičku, jeany a mikinu s ružou. Ta krásne jemne doplnila kvetinový motiv kabelky a zjednotila celý outfit.









Čo mám na sebe? 

Kabelka - Mango
Boty - Reebok Instapump Fury
Bunda - Zara
Jeany - Reserved
Mikina - Stradivarius

A čo boty? Najradšej nosím vysoké podpätky, ale v lete na prechádzky si rada doprajem tenisky. Nie vždy sa nám predsa všade chce ísť v podpätkoch. Alternativou sú boty ako Converse, Nike Huarache a momentálne už skoro hociaké boty, ktoré zakúpime v módnych obchodoch. Ja osobne si ale chcem dopriať drahšie boty, ktoré sú samy o sebe klenotom. Preto sa mojími obľúbencami stali práve tieto Reebok Instapump Fury. Výhodou týchto topánok je ich veľmi úzky tvar, vďaka ktorému dokážu na nohe pripomínať vysoké boty. Ešte ten ich podpätok to podtrhne!




Budem rada, ak mi napíšete, aké kvetinové kabelky a ste kde objavili :).

You Might Also Like

3 comments

  1. Celkově velmi hezky sladěný outfit. Jednotlivé kousky se mi moc líbí. Květinovou kabelku nemám a ani mě neláká, i když tato je moc pěkná. Raději mám jednobarevné kabelky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Ďakujem veľmi pekne. Tak asi ma upútali viac než iných :D, ja ju berem ako taký klenot. Ale ako vravíš tiež uprednostňujem skor tie jednofarebné bežne :)

      Odstrániť